11.08.2009

Rosa Sløyfe - aksjonen

Mange har nok hørt om Rosa sløyfe aksjonen, en kampanje som skal sette fokus på brystkreft, behandling og forebygging. Det er Kreftforening og FFB som står bak aksjonen og pengene går til videre forskning. Poenget er å øke kunnskapen rundt disse områdene og vise omtanke for de som er rammet av kreft. Vi har markert Rosa sløyfe i 10 år, men det har ikke vært satt opp noen arrangement i ryttersporten ved Rosa sløyfe..

før helgen som var! Hvis du hadde tatt deg en liten tur innom Drammen Ridesenter fredag, lørdag eller søndag ville du sett ryttere og hester med pynt og detaljer i rosa. Alt for å sette fokus på brystkreft! Stevnet ble noe utenom det vanlige med litt mer show og stemning, men følelsen av at alle stod sammen for noe seriøst og viktig var der likevel.

Jeg syns det er utrolig viktig at slike aksjoner får mulighet til å vokse, for det trengs virkelig å sette fokus på også slike ting! At Rosa Sløyfe har kommet inn i ryttermiljøet er kjempeflott, og dette er nok en markering som har kommet for å bli. Slike stevner vil vi ha flere av :)


Om du vil lese mer om Rosa Sløyfe, så klikk deg inn på http://www.rosesloyfe.no/ .

Ingen kommentarer: